Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tele2 i linje med förväntningarna

Tele2 presenterar kvartalsresultatet. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Mobiloperatören Tele2 matchade analytikernas förväntningar med sin tredje delårsrapport för året. En vinst före skatt på 1,3 miljarder kronor var i linje med förväntningarna och en förbättring jämfört med samma period föregående år (0,9 miljarder kronor).
Nettoomsättningen om 6,9 miljarder kronor kom in på samma nivå som tredje kvartalet 2018 på organisk basis, skriver bolaget. Samtidigt meddelar Tele2 att man realiserat ytterligare 150 miljoner kronor i synergier från integrationen med Comhem och man höjer målet för den årliga besparingstakten till 750 miljoner kronor vid årsskiftet.
”Efter nio månader är vi på god väg att uppfylla vår guidning för helåret med förbättrade trender inom konsumentsegmentet i Sverige och fortsatt stark tillväxt i Baltikum”, skriver bolagets vd Anders Nilsson i en kommentar.
Gå till toppen