Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klassiskt skånskt tvätteri täljer guld

Många har en relation till varumärket Berendsen. Kanske utan att veta varför. Serviceföretaget har gjort ett jobb bakom kulisserna i 70 års tid, men deras affärsidé har aldrig varit så modern som nu.
– Vi har bedrivit arbetet med integration, mångfald och miljöarbete i många år. Vi besitter en häftig kunskap, säger bolagets vd Johanna Persson.

Johanna Persson är vd på Berendsen Sverige, med huvudkontor i Malmö, sedan två år tillbaka. Sett till hela personalstyrkan spridd över landet har bolaget 49 procent kvinnor och 51 procent män. Johanna Persson tror att bredden i arbetsstyrkan gör att bolaget står stabilare.Bild: Peter Frennesson
Textil - och tvättserviceföretaget Berendsen har i 70 års tid levererat hyr - och tvättservice av textilier till olika typer av verksamheter inom hotell och restaurang, sjukvård och industrier.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen