Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ståuppturné startar i New York – landar i Malmö

Ståuppturnén Brooklyn HaHa återvänder till Malmö i höst. Den här gången är det fler amerikanska komiker än svenska med på scenen. Och turnén startar i New York.

Yemi Afolabi och Liz Miele är två av de amerikanska komikerna på årets Brooklyn HaHa-turné. Afolabi ska även fungera som turnévärd.
David Sundin, Johanna Wagrell, Johanna Nordström, Daniel Sanchez och Kirsty Armstrong. Så såg lineupen ut till Brooklyn HaHa förra hösten när de uppträdde på Moriska Paviljongen i Malmö. Ståuppturnén är sponsrad av bryggeriet Brooklyn Brewery och när den återvänder har den internationella prägeln stärkts.
Tre amerikanska komiker: Liz Miele, Andy Haynes och Yemi Afolabi. Två svenska komiker: Ahmed Berhan och Kirsty Armstrong.
I år sker dessutom turnépremiären på Brooklyn Brewerys bryggeri i New York, vilket är speciellt för de svenska komikerna.
– Att turnén börjar i New York är bara en sjuk dröm. Kanske det glammigaste jag gjort, säger Kirsty Armstrong.
Den 19 november kommer Brooklyn HaHa till Moriska Paviljongen i Malmö och det blir även föreställningar i Stockholm, Umeå och Göteborg. Alla föreställningar är gratis.
Gå till toppen