Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lunds BK hämtade upp tvåmålsunderläge

Den fina hösten fortsätter för Lunds BK, som efter 2–2 mot Tvååker på alla sätt och vis säkrat nytt kontrakt. Det som varit mer eller mindre klart ett tag, är du bortom även teoretiska diskussioner.

– Så är det och det är skönt. Sedan hade vi ju ändå velat vinna här idag, konstaterade tränaren Jack Majgaard Jensen.
Även den poäng man till slut tog satt dock hårt inne. Även om Lunds BK började matchen bra, var det Tvååker som inte alls oförtjänt kunde gå till halvtidsvila med 2–0, efter att ha tagit över spelet alltmer ju längre halvleken gick.
– Vi tappade lite energi när de fick sitt ledningsmål efter en halvtimme någonting. Vi blev passiva i försvarsspelet och fick ett för lågt bolltempo, det straffade sig, konstaterade Jack Majgaard Jensen.
I andra halvlek blev det bättre. Lunds BK tryckte på, höjde intensiteten och när Jesper Rindmo kunde reducera i mitten av andra halvlek, fick man ytterligare luft under vingarna. Men det dröjde tills det återstod tio minuter av ordinarie tid, innan David Sax kunde säkra poängen till Lundalaget.
Jack Majgaard Jensen var på det stora hela nöjd med insatsen.
– Vi är nöjda med två tredjedelar av matchen ungefär, i andra halvlek visade vi att vi ville spela vårt spel och då tycker jag vi tog över.
Gå till toppen