Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ulricehamn och Falun får nytt VC-värdskap

Ebba Andersson får fortsätta att köra världscuptävlingar i Ulricehamn och Falun även under säsongen 2020-2021. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Ulricehamn och Falun fortsätter att vara en del av världscupen i skidor även under säsongen 2020–2021, det beslutade Svenska skidförbundet under lördagens styrelsemöte.
”Både Ulricehamn och Falun är erfarna och mycket proffsiga världscuparrangörer och vi ser fram emot tävlingar i toppklass inför storpublik”, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör och tillförordnad längdchef, i ett pressmeddelande.
Tävlingshelgerna för nästa säsong: i Ulricehamn den 16–17 januari, sprint fristil och sprintstafett fristil, och i Falun den 30–31 januari, 10/15 km klassiskt och sprint klassiskt eller fristil.
Sverige tilldelades två tävlingshelger under det internationella skidförbundets möte i schweiziska Zürich tidigare i oktober.
Gå till toppen