Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Musovics hyllning: ”De sjöng oss till en poäng”

3262 kom till Malmö ip för att fira guldet. Zecira Musovic tackade publiken för hjälpen.
– Publiken sjöng oss till en poäng idag, menade hon.

Rosengårds målvakt Zecira Musovic firar med Caroline Seger.Bild: PETTER ARVIDSON
Rosengårdsmålvakten Zecira Musovic hade en lugn andra halvlek på Malmö ip när hennes lag pressade på för att göra ett segermål mot Vittsjö. Till sin hjälp hade laget också en trogen och pålitlig klack som konstant manade på Rosengård med sin sång.
FC Rosengård fick dock nöja sig med 1–1 (1–1), men även det resultatet räckte till ett nytt SM-guld.
– Det finns en lättnad, en stolthet och många gånger under matchen blev jag också rörd när jag sneglade ut mot publiken. De sjöng oss till en poäng idag, sa hon när hon var på väg bort till lagets klack för att tacka.
För 22-åriga Zecira Musovic var det fjärde guldet. Det kom efter en säsong där hon spelat varje match.
– Jag värdesätter varje guld på olika sätt, men att i år ta ett guld efter flera år utan känns så klart extra bra. Ordningen är på något sätt återställd.
– Sedan är jag också stolt över att jag fått förtroendet som jag har fått och den kompetens som funnits i ledarteamet. De har fått mig att kunna prestera så som jag har gjort.
Rosengård har gjort flest mål i serien och släppt in näst minst.
Gå till toppen