Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lastbilschaufför gripen efter olycka på E6 vid lunchtid

Strax före klockan tolv krockade flera fordon på E6:an strax söder om trafikplats Landskrona södra i södergående riktning. En person fick föras till sjukhus och en man är anhållen misstänkt för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

Köerna är redan långa efter olyckan söder om Landskrona.Bild: Trafikverket
Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. En person är förd till sjukhus, en man i 30-årsåldern, som uppges ha fått lindriga skador. Olyckan omfattade två lastbilar och en personbil. Tidigare uppgavs att det var tre bilar och en lastbil.
– Det var en man som orsakade en trafikolycka med sin lastbil. En lätt lastbil krossades mellan hans lastbil och en annan lastbil. Han är gripen och misstänkt för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik, säger Jörgen Winberg, inre befäl hos polisen i Helsingborg.
Vägen fick stängas av under räddnings- och bärgningsarbetet och vid klockan 15.53 meddelade Trafikverket att vägen var helt öppen igen.
Olyckan har efter lunch inneburit långa köer långa köer på motorvägen.
Gå till toppen