Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Frisk Woods kan ta ut sig själv i USA-lag

Tiger Woods spelar golf igen.Bild: Lee Jin-man/AP/TT
Tiger Woods är tillbaka på golfbanan och håller dörren öppen för att ta ut sig själv till Presidents Cup i Melbourne i december. Legendaren är USA:s kapten i matchen mot det internationella laget, med spelare som inte är från USA eller Europa, och har fyra wildcards till sitt förfogande.
Woods säger att hoppet om spel i Presidents Cup har ökat, efter att han tillfrisknat snabbare än väntat efter en artroskopisk knäoperation i augusti. Den här veckan gör 43-åringen comeback i PGA-tävlingen i Japan, men redan på måndagen spelade han en jippobetonad uppvisningsrunda i form av ”skins game” mot Jason Day, Rory McIlroy och Hideki Matsuyama. Day var mest lyckosam av stjärnorna och spelade ihop motsvarande 2 miljoner kronor, medan Woods fick nöja sig med drygt en halv miljon.
Gå till toppen