Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rodic i fokus igen – dök upp på sportbar i Göteborgs tröja

Förre MFF-aren Vladimir Rodic skapar sina egna rubriker på udda sätt utanför planen. Harmlöst tycker en del, andra blir upprörda.
Matchen mellan Göteborg och Djurgården såg Hammarbyspelaren på en sportbar iförd IFK Göteborgs matchtröja. Bilder togs och spreds snabbt på sociala medier.

Vladimir Rodic.Bild: ANDREAS L ERIKSSON
Enligt Aftonbladet säger Rodic att han fått tröjan av sin vän Tobias Sana i Göteborg (de båda lärde känna varandra under tiden i MFF).
För att Hammarby skulle ha ett bra guldläge, krävdes ju seger för IFK Göteborg mot Djurgården. Vilket som bekant inte blev fallet.
I fjor blev det rabalder sedan Rodic dykt upp med lagkamraten Nikola Djurdjic på AIK:s guldfest.
När Vladimir Rodic spelade i Malmö FF blev många supportrar mycket upprörda, sedan det spridits bilder där det framkom att han stod och spanade vid hotellet likt en fotbollsturist när Real Madrid med Christiano Ronaldo i spetsen anlände för att checka in för mötet med MFF i Champions League.
Gå till toppen