Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Säsongen över för Luleåback

Luleås back Fredrik Styrman har spelat färdigt för säsongen på grund av en korsbandsskada. Arkivbild.Bild: Andreas Hillergren/TT
En armbåge i ansiktet fällde Luleåbacken Fredrik Styrman i bortamötet med Rögle i SHL i början av oktober.
Styrman fick bryta matchen med en befarad hjärnskakning – men det var värre än så. Samtidigt skadade han också knäet och nu är säsongen över för backen.
– Vi fick det definitiva beskedet i dag. Läkarna gjorde en artroskopi och då upptäckte de att korsbandet var trasigt. Då valde de att operera honom direkt, säger Luleås sportchef Stefan Nilsson till NSD och tillägger:
– Det är jättetråkigt för speciellt hans egen del, men också för vår del. Fredrik hade börjat säsongen bra och så händer det här.
Den 28-årige backen gjorde två mål på sju matcher innan dubbelsmällen. Rögles Nils Höglander stängdes av i fem matcher på grund av armbågstacklingen.
Gå till toppen