Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

150 förhör senare – inga spår efter dubbelmördaren i Arlöv

Polisen har satt in stora resurser för att lösa dubbelmordet i Arlöv. Brottsplatsen finkammas efter spår och kommer att hållas stängd en lång tid framöver, enligt polisinformatören Ewa-Gun Westford.

Det var den 6 oktober som hemtjänstpersonal hittade det äldre paret mördade i sin lägenhet i Arlöv.
Polis och kriminaltekniker utanför flerfamiljshuset i Arlöv där ett äldre par hittades brutalt mördade den 6 oktober.Bild: Johan Nilsson/TT
Sedan dess har polisens utredare förhört 150 personer men utan att några avgörande uppgifter framkommit, eller att gripanden kunnat göras.
– Vi har inga frihetsberövanden i sikte men vi är otroligt angelägna om att komma tillrätta med detta, säger Ewa-Gun Westford.
Den person som hemtjänstpersonal observerade nära brottsplatsen mellan 10.40 och 11.00 anses särskilt intressant för utredningen.
– Vi har fortfarande inte lokaliserat den person som sågs i nära anslutning till entrén. Personen är inte misstänkt för brott, vi vill bara ha kontakt, säger Ewa-Gun Westford.
Den tekniska och rättsmedicinska undersökning på brottsplatsen beräknades ta en vecka. Den planen har nu ändrats.
– Lägenheten kommer att vara avspärrad för lång tid framöver för att minimera risk för att brottsplatsen kontamineras.
Gå till toppen