Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn missade kontraktet på övertid

Torn var sekunder ifrån att säkra kontraktet i division 1, men när mer än tre minuters övertid passerat kunde Tvååkers Eric Nilsson för andra gången kvittera hemmalagets ledning och tvinga Torn till ett avgörande i sista omgången. Fortfarande med goda chanser – men helt säkert är det inte.

– Nej, vi ska möta Ljungskile borta och behöver kanske ta poäng, så det är klart att det kan bli tufft. Men det gäller att inte tycka att detta bara är tråkigt och tufft utan se det som en utmaning, men där är vi såklart inte just nu. Vi är förstås jättebesvikna såhär direkt efter slutsignal, konstaterade tränaren Richard Ringhov.
Torn tog ledningen i både 35:e och 58:e minuten, båda gångerna genom mittbacken Ludvig Bergman, som för dagen flyttats upp som forward. Ett drag som gav god utdelning för tränaren Ringhov.
– Verkligen. Och jag tycker också att vi spelmässigt gjorde en bra insats, inte minst med tanke på förutsättningarna med regn och vind. Vi försökte rulla boll.
Inför sista omgången har Torn tre poäng och sex mål ner till Oskarshamn, som ska möta tabelltrean Utsikten.
– Vi har allt i egna händer och jag tycker att vi spelat upp oss de senaste veckorna, vi är stabilare än tidigare i höst. Vi får fokusera på vår egen insats och försöka att inte tänka så mycket på andras resultat, menade Richard Ringhov.
Gå till toppen