Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

De är först ut i årets ”På spåret”

Sex profiler av 18 är klara för årets säsong av ”På spåret”, som drar igång den 6 december.

Josefin Johansson och Johar Bendjelloul är redo för ännu en säsong av "På spåret". Pressbild.Bild: Bo Håkansson, Bilduppdraget//SVT
Första gruppens tävlande i ”På spåret” har lustigt nog en komiker i varje lag. Skådespelaren och komikern Peter Magnusson paras kanske en smula oväntat ihop med Inga-Britt Ahlenius. Hon var tidigare FN:s tredje högsta chef, har arbetat mot korruption i EU-kommissionen och varit chef för den svenska Riksrevisionen.
De möter journalisten, författaren och ”På spåret”-vinnaren från 1995, Cecilia Hagen, som återkommer till programmet med en ny kompanjon – sin son, komikern Jonatan Unge.
Det sista laget i gruppen har rutin från de två senaste säsongerna av programmet. Mästarna från säsongen 2017/2018, programledaren och komikern Josefin Johansson och journalisten och programledaren Johar Bendjelloul är tillbaka. I fjolårets upplaga åkte de ut i semifinalen.
Tävlingsupplägget i ”På spåret” består av tre grupper där alla lag tävlar mot varandra. De bästa möts sedan i ett slutspel.
Fakta

De tävlar i "På spåret"

Grupp 1:

Peter Magnusson och Inga-Britt Ahlenius

Cecilia Hagen och Jonatan Unge

Josefin Johansson och Johar Bendjelloul

Gå till toppen