Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

Hundratals koalor i brand

Hundratals koalor befaras ha fallit offer för en eldsvåda bortom kontroll nära den australiska hamnstaden Port Macquarie, rapporterar The Guardian och andra medier.
Läs också Koalor utsatta i australisk brand
Ekonomi

Fiat + Peugeot = sant?

Ett tänkt samgående mellan Fiat Chrysler och Renault gick om intet, men den italiensk-amerikanska bilkoncernen är fortfarande på friarstråt i Frankrike. Nu har samtal inletts med PSA-gruppen, enligt källor till medier som The Wall Street Journal och AFP.
Läs också Fiat + Peugeot = sant?
Sport

Seattle till MLS-final

Trots Zlatan Ibrahimovics sorti ur slutspelet i den nordamerikanska fotbollsligan MLS i förra veckan blir det svenskt i finalen. Gustav Svenssons Seattle besegrade nämligen Los Angeles FC med 3–1 i den ena semifinalen. I finalen väntar vinnaren i den andra semin: Atlanta–Toronto.
Läs också Gustav Svensson och Seattle i MLS-final
Nöje

Nästa "Battlefield" tidigast 2021

Svenskutvecklade "Battlefield" kommer inte att få någon uppföljare den närmaste tiden. Det avslöjar Electronic Arts:s (EA) vd Andrew Wilson i en telefonkonferens för investerare, enligt PC Gamer.
Gå till toppen