Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Återförenat The Family Tree och Lisa Miskovsky till Victoria i vår

Malmöbandet The Family Tree återförenas 25 år efter starten. Dessutom kommer Lisa Miskovsky, Malena Laszlo och brittiska Frontm3n till Victoriateatern i vår.

The Family Tree och Lisa Miskovsky.
Victoriateatern på Södra Förstadsgatan har släppt sitt program för våren 2020 och startar säsongen med Malmönostalgi i form av att soulbandet The Family Tree återförenas. Det stora Malmöbandet som cirkulerade kring sångaren Anders von Hofsten och rapparen Patrik Larsson slog igenom i mitten av 90-talet. Men efter lång tids tystnad har bandet nu valt att spela ihop igen. Under hösten släpps albumet ”Rouse!” igen i digital form och nu har bandet klart med spelningar både på Fasching i Stockholm (17 januari) och på Victoriateatern i Malmö (18 januari).
Victoriateatern gästas i vår även av det brittiska bandet Frontm3n som består av vokalisterna Peter Howarth, Mick Wilson och Pete Lincoln. Alla tre har stigit in i klassiska brittiska band, utan att själva ha varit originalmedlemmar, nämligen i tur och ordning The Hollies, 10cc och The Sweet. Frontm3n spelar den 27 mars.
Andra gäster under våren är bland andra The Naghash Ensemble (24/1), Iris Bergcrantz Kvartett (25/1), Django Reinhardt-festival med internationella gäster (30/1–1/2), The Dublin Legends (3–4/2), Laszlo Royale med Malena Laszlo (14–15/2), Tonbruket (22/2), Traveling John (29/2), Dominic Miller (2/3), Fjellispriset 2020 (6–7/3), Good Harvest (13/3) och Lisa Miskovsky (27–28/3) plus mycket mer.
Gå till toppen