Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

Dödade IS-ledarens syster förhörs

Turkiet har gripit den dödade IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadis syster som nu förhörs, uppger en turkisk myndighetskälla. Även systerns man och ytterligare en släkting greps under en räd i den syriska staden Azaz.
Läs också Dödade IS-ledarens syster förhörs
Ekonomi

USA kan dra tillbaka Kinatullar

USA:s regering överväger om man ska ta bort några av de tullar som har införts på kinesiska varor, skriver The Financial Times. Övervägandet beskrivs som en eftergift för att kunna komma överens om ett bredare avtal.
Läs också USA kan dra tillbaka Kinatullar
Sport

Australiens damer först med likalön

Australiens fotbollsdamer är på väg att skriva historia. Om det avtal som landets fotbollsförbund har på sitt bord går igenom får damerna och herrarna lika mycket i ersättning för landslagsspel.
Läs också Australiens damer först med likalön
Mat & Dryck

Ny guide hjälper köttätaren att välja grönt

Dansk kycklingklubba, svensk lammstek eller italiensk salami? Nu släpper Världsnaturfonden en ny version av sin köttguide, som ger köttet grönt, gult eller rött ljus beroende på miljöpåverkan. Miljöorganisationen slår ett slag för svenska charkprodukter.
Gå till toppen