Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Två år utan MFF-guld – fiasko eller otur?

Allsvenskan 2019 sammanfattas i avsnitt 197 av MFF-podden.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog pratar om den rafflande allsvenska avslutningen och försöker sätta ett omdöme på Malmö FF:s allsvenska säsong. Två år utan SM-guld för första gången sedan 2011–2012 – fiasko, otur eller någonting däremellan?
De allt ihärdigare flyttryktena kring Uwe Rösler diskuteras självklart också, innan Lindstrand och Wiman tar upp ett antal punkter som definierade den allsvenska säsongen. Bland dessa finns villkorstrappan, den uppdelade tabellen, rättegången och domen mot Daniel Kindberg, Hammarbys offensiv och Djurgårdens fingertoppskänsla.
Poddens (usla) allsvenska tips avverkas raskt innan blickarna vänds mot torsdagens Europa League-match mellan Lugano och MFF, där det konstateras att en seger kan ge MFF riktigt goda förutsättningar inför avslutningen. Starkast möjliga startelva, modigt spel och en satsning på tre poäng efterfrågas.
MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen