Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Landslagsspelaren förlänger med Rosengård

Nathalie Björn förlänger kontraktet med Rosengård. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En viktig pusselbit inför nästa säsong i damallsvenskan är lagd för Rosengård. Mästarlaget har förlängt den svenska landslagsspelaren Nathalie Björns kontrakt med ytterligare två år.
– Jag är helt säker på att Nathalie kommer bli en internationell spelare, oavsett position. Så jag är väldigt nöjd med att Nathalie stannar hos oss i två år till, säger sportchefen Therese Sjögran till klubbens webbplats.
Björn var med och tog VM-brons med Sverige i somras och har främst använts som defensiv mittfältare i landslaget. I klubblaget är hon däremot en vital del i mittförsvaret.
– Jag är otroligt glad och exalterad över att få fortsätta utvecklas och spela i FC Rosengård. Klubben bygger på något stort och jag kan inte vänta på att få spela ute i Europa och se hur långt vi kan gå, säger Björn.
Gå till toppen