Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bogeyfri Norén delad trea i Turkiet

Alex Norén spelar bra i Turkiet. Arkivbild.Bild: Christer Höglund / TT
Alex Norén har fått en utsökt start på veckans Europatourtävling i turkiska Antalya. Sex birdies och tolv par innebar 66 slag på den soldränkta första rundan, vilket gör att Norén ligger delad trea och är ett slag från ledningen.
En framgång skulle vara välkommen för Norén, som inte har haft ett särskilt roligt golfår. 37-åringen ligger 65:a i Europatourens Race to Dubai och behöver avancera för att få spela finaltävlingen i Dubai om två veckor.
I takt med att framgångarna har uteblivit har stockholmaren också rasat från 19:e till 60:e plats på världsrankningen, men han behöver ta sig tillbaka till topp 50 för att bland annat vara garanterad spel i samtliga majors nästa år.
Marcus Kinhult gick första rundan i Turkiet på två slag under par, medan Sebastian Söderberg gick på par och Joakim Lagergren ett över. Leder gör engelsmannen Tom Lewis och österrikaren Mattias Schwab, båda sju under par.
Gå till toppen