Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon utses till vd för inkubatorn Minc

Hon utsågs till tillförordnad vd när förre vd Charlotta Alegria Ursing sa upp sig. Nu kan Jeanette Andersson stryka tillförordnad från sin titel när hon utses till vd för inkubatorn Minc.

Jeanette Andersson utses till vd för företagsinkubatorn Minc.Bild: Jesper Berg/Minc
Sedan förre vd:n Charlotta Alegria Ursing valde att lämna sin post för cirka ett år sedan har affärsrådgivaren Jeanette Andersson verkat som tillförordnad vd.
Nu har styrelsen utsett henne till permanent vd.
– Jeanettes starka nätverk och specifika kompetenser inom bland annat kvinnors entreprenörskap och finansiering passar mycket väl in i Minc:s framtid, säger styrelseordförande Jonas Michanek i ett pressmeddelande.
Jeanette Andersson har en bakgrund på företag som Jelifa Ab, Rising Tilde Europa och Queen Invest. Det var också hon som drev och pitchade projektet Nordic Female Investor Meetup för Minc, ett event som vill inspirera fler kvinnor till entreprenörskap och investering.
Gå till toppen