Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Miriam Bryant och Einár spelar på P3 Guld

Miriam Bryant är en av artisterna som uppträder på P3 Guld-galan i januari. Arkivbild.Bild: Erik Simander/TT
Miriam Bryant, Einár och Dree Low sällar sig till skaran av artister som kommer att framträda på prisgalan P3 Guld i januari. Sedan tidigare är det klart att Victor Leksell kommer att spela och att radioprofilen och programledaren Kodjo Akolor leder galan på plats i Göteborg.
”Det känns jätteroligt, extra kul på hemmaplan som vanligt, men det kommer bli något alldeles extra hoppas jag. Arenan i Partille kanske börjar kännas som ett andra hem snart”, säger Miriam Bryant, som framträtt på galan tidigare, i ett pressmeddelande.
17-årige rapparen Einár har på mindre än ett år blivit en av Sveriges mest lyssnade artister på Spotify och hade en stor hit med sin låt ”Katten i trakten”. Dree Low har haft hits som ”För laxen” och ”Min nivå” och utnämndes nyligen av musikredaktörerna på P3 till ”framtidens artist”.
P3 Guld äger rum 18 januari i Partille arena i Göteborg och direktsänds i P3 och SVT2, samt på Sveriges Radio Play och SVT Play.
Gå till toppen