Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Planer för nya butiks- och kontorslokaler på toppläge i Höllviken

Butiker, restauranger eller kontorshotell? Eller kanske allt i ett? Det är planerna för det nya fyravåningshuset som kan stå granne med Omtankens hus redan 2021.

Ett fyravåningshus med utrymme för handel, service och kontor på drygt 400 kvadratmeter per våningsplan. Det är planen när kommunen nu inleder jakten på en aktör som vill bygga nytt på grönytan precis väster om Omtankens hus. På området närmast i bild (där Kronodalsgården låg tidigare) vill kommunen på sikt bygga bostäder.Bild: Patrik Renmark
I början av nästa år går Vellinge ut med en markanvisningstävling för grönytan precis väster om Omtankens hus i Höllviken. Den aktuella tomten, som ligger mitt emot Toppengallerian vid Kungstorpsvägen, omfattar cirka 650 kvadratmeter mark. Här kommer en framtida aktör kunna bygga ett hus i fyra våningsplan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen