Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Coleman på pallen igen – jagar miljonen

Michelle Coleman. Arkivbild.Bild: Jessica Gow/TT
Michelle Coleman visar fortsatt fin form under världscupavslutningen i Doha, Qatar.
I sina två lopp under fredagen blev den 26-åriga simmaren fyra på 200 meter fritt och delad trea på 50 meter fjäril.
På 200 fritt var Coleman, med tiden 1.59,71, knappt nio tiondelar bakom segrande Zsuzsanna Jakabos, Ungern. På 50 fjäril delade svenskan tredjeplatsen med Huang Mei-Chien, Taiwan, på tiden 26,76. Båda var sju tiondelar bakom Jeanette Ottesen, Danmark, som vann.
Michelle Coleman – i torsdags tvåa på 50 fritt – jagar en total tredjeplats i världscupen, som för hennes egen del avslutas med 100 meter fritt under lördagen. I och med veckans prestationer har hon fortfarande chansen
– Det har varit intensivt och det börjar kännas. Men för mig har det varit en jättebra möjlighet att få tävla mot de bästa. Det har varit så roligt, säger Coleman i en intervju, enligt SVT.
Coleman har redan dragit in motsvarande runt en halv miljon kronor på sina resultat under världscupsäsongen och det kan bli en halv miljon till om hon behåller tredjeplatsen totalt.
Gå till toppen