Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vintagebutiken Rad Susie öppnar på Storgatan

Tidigare har Stella Sersam hyrt in sig hos den alternativa butiken Arsenik på Davidshallsgatan med sin vintageverksamhet Rad Susie. Nu flyttar Rad Susie ut – och slår upp portarna för en egen butik i Davidshalls vintagekvarter.

Stella Sersam startar vintagebutiken Rad Susie i korsningen mellan Davidshallsgatan och Storgatan. Där kommer även silversmeden Josefine Reuterborg att sälja smycken och ha sin smedja.Bild: Sally Wahlstedt
När Shock lade ner sin Malmöbutik efter 30 år startade Cecilia Hammarlund en ny butik för Malmöbor med intresse för subkulturer och alternativt mode: Arsenik på Davidshallsgatan. Där hyrde Stella Sersam in sig i en del av butiken med sin vintageverksamhet Rad Susie. Men efter nio månader har hon nu flyttat ut från Arsenik och in i en egen lokal på Storgatan 39. Den 9 november slår butiken upp portarna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen