Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Aniston ikonförklarad på People-galan

Folket har sagt sitt, och röstat fram vinnarna vid årets People´s Choice Awards i Los Angeles. Skådespelaren Jennifer Aniston fick ta emot galans ikonpris.

Jennifer Aniston fick ta emot årets "Icon award" vid People-galan. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/Invision/AP/TT
I sitt tacktal skämtade ”Morning show”-aktuelle Aniston om att skådespelare bara är ute efter pengar, innan tonläget blev mer seriöst.
– Det första jag tänkte när jag hörde att jag vunnit ikonpriset var, har jag verkligen hållit på så länge”? Om jag förtjänar att bli kallad ikon så beror det på att jag har varit med i en ikonisk show med en ikonisk ensemble och med en ikonisk frisyr, sade ”Vänner”-stjärnan i sitt tacktal, skriver BBC.
Andra kändisar som uppmärksammades under galan var bland andra Pink, som blev utsedd till ”Peoples Champion” för hennes arbete med välgörenhet, Gwen Stefani, som fick pris som årets modeikon och Kevin Hart, som röstats fram som årets komiker.
”Avengers: Endgame” blev utsedd till årets film, och Robert Downey Jr fick pris som årets manliga skådespelare för sin roll i samma film. Zendaya Coleman blev utsedd till årets kvinnliga skådespelare, för sin roll i ”Spider-Man: Far from home”.
People's Choice-priserna har delats ut inom film, tv och musik sedan 1975. Vinnarna utses av publiken, och inför årets gala röstades det över en miljard gånger i 42 olika kategorier, enligt BBC.
Gå till toppen