Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny finanschef för Thule – kommer närmast från Arjo

Utomhusproduktbolaget Thule har utsett Jonas Lindqvist till ny finanschef. Han kommer närmast från rollen som finanschef på medicinteknikbolaget Arjo. Det framgår av ett pressmeddelande.

Koncernen Thule Group, med huvudkontor i Malmö, har anställt en ny finanschef i Jonas Lindqvist. På bilden syns bolagets vd Magnus Welander.Bild: Jenny Leyman
Jonas Lindqvist kommer fortsätta att arbeta som finanschef på Arjo till och med april 2020 innan han tillträder sin nya tjänst i maj.
– Jag är glad att kunna välkomna Jonas som ny CFO för Thule Group. Jonas har en lång erfarenhet i ledande finansiella och strategiska roller i internationellt framgångsrika företag, vilket gör att jag är övertygad att han snabbt kommer kunna bidra till Thule Groups fortsatta utveckling, säger Magnus Welander, vd för Thule, i ett pressmeddelande.
Jonas Lindqvist har varit finanschef för Arjo sedan bolaget knoppades av från medicinteknikbolaget Getinge under 2017.
– Jag vill tacka Jonas för hans insatser under en viktig tid på Arjo. Jonas har tillsammans med övriga i koncernledningen lagt en god grund för bolaget och tagit Arjo tillbaka till tillväxt. Jag vill även passa på att önska Jonas lycka till i sin nya roll som CFO på Thule Group, säger Joacim Lindoff, vd för Arjo, i ett separat pressmeddelande.
Arjo kommer omgående inleda processen att rekrytera en ny finanschef.
Gå till toppen