Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mediokra insatser och höga krav

Europa League, Svenska cupen och Fotbollsgalan står på agendan i avsnitt 198 av MFF-podden.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog diskuterar Malmö FF:s senaste insatser – 0–0 borta mot Lugano i Europa League och 2–0 borta mot Värnamo i Svenska cupen.
Europamatchen är först ut. Wiman och Lindstrand ifrågasätter både laguttagningen, där formstarka spelare bänkades, och det taktiska genomförandet. Att MFF hade tomt i tanken framgick tydligt, men varför var det så?
Samtidigt: har kraven på Malmö FF blivit för höga? Är inte en poäng på bortaplan i Europa gott nog? Och visst fanns det bra prestationer att lyfta fram.
Cupinsatsen mot Värnamo imponerade inte heller. Fart och inspiration saknades och även här tycker Lindstrand och Wiman att laguttagningen kändes märkligt försiktig.
Avslutningsvis blir det (numera traditionsenlig) diskussion av Fotbollsgalans för- och nackdelar.
MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen