Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stor polisinsats vid Hyllie – misstänkt grovt brott

Polisen är på plats vid Almviksvägen i Malmö med anledning av ett misstänkt grovt brott. En stor avspärrning har upprättats och kriminaltekniker arbetar på platsen.

Bild: Patrick Persson
Larmet kom in klockan 21.05.
Polisen skriver på sin hemsida att ingen mer information kan lämnas i nuläget.
– Jag kan inte säga mer i nuläget. Vi är på plats på en adress utomhus och vi är där med flera patruller, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Polisen har spärrat av ett stort område vid Almviksvägen och Pildammsvägen och meddelar att det inte ska vara någon fara för allmänheten. Kriminaltekniker arbetar på platsen sedan 23-tiden.
Innanför avspärrningarna undersöker polisen en övergiven bil som står parkerad med lysena tända och rutorna nervevade. Man har även efter midnatt börjat söka med en så kallad specialsökhund innanför avspärrningarna och knackar dörr i området.
Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska flera polisbilar ha varit på plats vid akuten på SUS i Malmö mellan klockan 21 och 22, vilket sammanfaller i tid med det misstänkta grova brottet i Hyllie.
Stämmer det att ni varit på plats på akuten?
– Jag kan bekräfta att vi har varit där, säger Evelina Olsson.
Har det att göra med ärendet på Hyllie?
– Det kan jag inte kommentera.
Enligt SOS-Alarm skickades en ambulans till Almviksvägen i samband med larmet vid 21-tiden, men de vill inte kommentera ifall någon skadad person förts till sjukhus och hänvisar alla frågor i ärendet till polisen.
En övergiven bil som står med rutorna nedvevade och parkeringslyse på innanför polisens avspärrning.Bild: Patrick Persson
Efter midnatt började polisen söka med en så kallad specialsökhund på platsen.Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen