Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Samhället måste bekämpa rötterna till våldet på två fronter samtidigt

Du ska oskadliggöras, helst med hjälp av samhällets maktmedel, skriver Christian Karlsson till de yrkeskriminella i Malmö.Bild: Patrick Persson
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Du är en av omkring 200 personer, enligt polisen, som förmörkar våra liv. Vi är över 300 000 andra människor här i Malmö som i mer eller mindre grad påverkas av dina handlingar. Ännu fler som har anhöriga boende i Malmö som oroas. Kanske är det dags att vi tar ett gemensamt krafttag och förstör ditt liv. Tycker faktiskt inte att du är värd något bättre. Om du hänsynslöst detonerar sprängladdningar, om du skjuter skarpt mot människor du vill döda, i en tätt befolkad stad. Då är du inte värd någon respekt eller samhällsomsorg. Du ska oskadliggöras, helst med hjälp av samhällets maktmedel. Det innebär något trist för dig: Slut på de goda inkomsterna, slut på drömmarna om lyxbilar, bort från din krets, en rejäl knäck för din så omhuldade men skitiga heder. För det räcker nu!

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen