Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter hånglet – dumpar brevskrivaren

Trots flera romantiska utflykter valde Pelle Hansson Edh bort Anna Jonsson i ”Bonde söker fru”.
– Jag måste gå på min magkänsla, säger mjölkbonden i programmet.

Pelle Hansson Edh bjuder hem sina vänner på fest i veckans avsnitt av "Bonde söker fru". Pressbild.Bild: TV4
Redan under förra veckans avsnitt var Josefin Bertelsen skeptisk till om hon skulle vara kvar i programmet, eftersom hon upplevde att Pelle Hansson Edh hade mycket bättre kemi med de andra brevskrivarna.
Tittarna fick dessutom se att han kysste både Anna Jonsson och Karin Nordström under deras ensamma dejter, medan Josefin Bertelsen mest kände sig utanför.
Men när det väl var dags för val blev det Josefin Bertelsen och Karin Nordström som fick stanna kvar på gården.
– Josefin vill jag vara lite mer med, jag märker på henne att hon tar för sig mer varje gång vi går i väg, även om hon sade i början att hon har väldigt svårt för det här, säger Pelle Hansson Edh i programmet.
Anna Jonsson hade trots allt valet på känn, berättar hon i programmet.
– Jag har sett att ni har en väldigt speciell kemi, ni andra. Men jag är glad att jag har vågat och att jag har fått träffa dig för du är supergo, säger hon efter att Pelle Hansson Edh har avslöjat sitt beslut.
På bondgården i Sala var brevskrivarna oroliga. Klara Bohrén tog ett snack med Oscar Fjärrstrand och förklarade att hon hade varit lite mer tillbakadragen de sista dagarna.
Getbonden lugnade henne däremot.
– Jag tycker att du har blommat ut väldigt sedan du kom hit. Det var en skön känsla på slottet men det har blivit väldigt mer påtagligt hemma i min miljö, säger Oscar Fjärrstrand.
Men när det blev dags för val blev det trots allt hon som fick lämna gården.
– Jag vet inte varför jag fick åka hem, men det är väl antagligen för att han inte känner riktigt så för mig som för Cissi och Wilma. Det kändes som att han gav mig signaler i dag när vi pratade och så där, så jag hade väl en liten förhoppning, säger Klara Bohrén.
Efteråt berättar Oscar Fjärrstrand om beslutet.
– Jag fick gå på att jag kände nog bara att Klara var en väldigt bra vän, och jag är inte här för att få nya vänner, jag är här för att träffa min drömtjej.
Fakta

De är kvar i "Bonde söker fru"

Oscar Fjärrstrand, 22 år, getbonde från Sala:

Cecilia Petterson

Wilma Karlsson

Jimmy Olofsson, 37 år, köttbonde från Ankarvattnet:

Jonna Dahlin

Emelie Åström

Per Hansson Edh, 28 år, mjölkbonde från Söderhamn:

Karin Nordström

Josefin Bertelsen

Alexander Andersson, 35 år, mjölkbonde från Dannike:

Madeleine Sundin

Isabell Jansson

Gå till toppen