Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lugi förlänger med U-landslagsmän: ”Bärande spelare”

Lugi förlänger kontrakten med två U-landslagsmän. Isak Persson och Theo Überlacker har kritat på till våren 2022.
– Theo och Isak är både stora talanger och kommer med rätt utveckling förhoppningsvis kunna vara bärande spelare i flera år framåt i Lugi, säger Kenneth Andersson, sportchef i Lugi.

Lugis Isak Persson under en match mot Kristianstad i september.Bild: AVDO BILKANOVIC
Högersexan Isak Persson, 19 år, har stått för 28 mål så här långt i Handbollsligan.
– Jag känner att Lugi är en bra miljö för att fortsätta min utveckling. Vi har en bra lagmoral och alla hjälps åt, säger han i ett pressmeddelande.
Theo Überlacker, 18 år, håller till som högernia. Han har gjort 24 mål så här långt för Lugi denna säsong.
– Det ska bli roligt att fortsätta i denna unga trupp där vi har en bra sammanhållning och mycket vilja, säger Überlacker i pressmeddelandet.
Både Isak Persson och Theo Überlacker spelade U19-VM med Sverige i somras.
– Det är ett viktigt steg i rätt riktning för klubben. Vår strategi är tydlig, att vi ska satsa på och utveckla våra talanger så att vi tillsammans kan nå gemensamma framgångar. Theo och Isak är både stora talanger och kommer med rätt utveckling förhoppningsvis kunna vara bärande spelare i flera år framåt i Lugi, säger Kenneth Andersson, sportchef i Lugi, i ett pressmeddelande.
Lugi ligger för närvarande sexa i Handbollsligan.
Gå till toppen