Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Svensk inför rätta i USA för miljonsvindel

En svensk man har utvisats från Thailand till USA där han har åtalats för investeringsbedrägeri i hundramiljonersklassen, enligt amerikanska justitiedepartementet. Enligt misstankarna har mannen lurat investerare på motsvarande 100 miljoner kronor.
Läs också Svensk inför rätta i USA för miljonsvindel
Världen

Migranter hittade i fryscontainer

25 migranter har hittats i en nedkyld container på en färja på väg från Nederländerna till Storbritannien, samtliga vid liv. Färjan återvände efter fyndet till Vlaardingen i Nederländerna. Föraren av den lastbil som hade kört containern till färjan har gripits.
Läs också Migranter hittade i fryscontainer
Ekonomi

Asiens börser backar

I Tokyo backade både Nikkei 225-index och det bredare Topixindex 0,4 procent. I Hongkong föll Hang Seng-index 0,6 procent. Kompositindex i Shanghai minskade 0,2 procent medan det i Shenzhen höll sig nära nollan.
Läs också Svagt nedåt på Asiens börser
Sport

Nattens NHL-hockey

Emil Bemström fortsätter att imponera i NHL. Seger 5–2 mot Montréal innebär att Columbus nykomponerade kedja med ex-djurgårdaren samt Pierre-Luc Dubois och Sonny Milano är uppe i fyra mål och fem assist på bara drygt fyra perioder ihop. Alexander Wennberg och Gustav Nyquist fick också varsin assist för Columbus.
Gå till toppen