Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tuchel irriterad på Neymars tennisresa

Thomas Tuchel och Neymar. ArkivbildBild: Darko Vojinovic/AP/TT
Neymar är på väg tillbaka från ytterligare en skada. Då valde den brasilianske fotbollsstjärnan att tidigare under veckan lämna rehabiliteringen i Paris för att flyga till Madrid och se på Davis Cup-tennis.
Något som, föga förvånande, inte föll i god jord hos Paris SG-tränaren Thomas Tuchel.
– Jag är inte hans pappa och jag är inte polisen, sade Tuchel irriterat på torsdagen – dagen före PSG:s Ligue 1-möte med Lille där Neymar väntas göra comeback.
– Jag är hans tränare och han har tränat bra. Om jag tyckte om att han åkte på den här resan? Nej, inte alls. Men är det värt att jag tappar det fullständigt för det? Nej, fortsatte Tuchel.
27-årige Neymar kopplades i somras flitigt ihop med en återkomst till Barcelona, som han lämnade för två år sedan för rekordsumman 2,1 miljarder kronor, men förhandlingarna bröt samman. I stället har han haft en skadedrabbad höst där det bara blivit fem ligamatcher. Senast han spelade var den 5 oktober, och därefter har en lårskada hållit honom borta från planen.
Gå till toppen