Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Exklusivt: Här är Markus Rosenbergs eget ”MFF All Star Team”

Spelare har kommit och gått, men Markus Rosenberg har bestått. Nu tar han exklusivt för Sydsvenskan ut sitt eget ”All star MFF-lag”, där han omger sig med de spelare han själv upplever som de allra bästa han spelat med – och väljer att fokusera på spelare från tiden efter återkomsten 2014.
Men för att få ihop det tvingas han frångå en av sina principer, som samtidigt avslöjar att han inte är helt komfortabel med MFF:s spelsystem av i dag.

Markus Rosenberg kramar om Isaac Kiese Thelin sedan denne spelat fram honom till ett mål på Helsingborgs IF 2014.Bild: PETTER ARVIDSON
– Jag är en 4-4-2-kille och har alltid varit det, men ska jag få ihop det här laget får det väl bli 3–5–2 eller 5–3–2. Det har blivit en trend att alla ska spela med fembackslinje i Sverige, säger Markus Rosenberg och ler.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen