Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fair Play vände och vann toppmatchen

Fair Play var illa ute i tennisens elitserie. Underläge med 1–2 i toppmötet med GLTK, men man spurtade förbi och vann med 4–2.

Fair Plays Filip Bergevi.Bild: Senad Honic
– Grymt skön vinst. Vi kom inte riktigt upp i standard på förstadubbeln i dag, men grabbarna visade en otrolig kämpaglöd. Nu har vi satt oss i en bra sits att få spela final på hemmaplan, sa Robin Borg, coach för Fair Play i ett pressmeddelande.
Med två omgångar kvar sitter Fair Play i förarsätet. Avståndet till tvåan GLTK är två poäng. Nästa match är på tisdag borta mot Elfsborg.
Fakta

Fair Play TK-GLTK 4–2

Singlarna: Daniel Masur–Markus Eriksson 4–6, 6–3, 8–10, Gustav Hansson–Christian Samuelsson 7–5, 6–3, Filip Bergevi–John Hallquist Lithen 4–6, 7–6, 10–2, Florian Lakat-Nicklas Timfjord 6–4, 6–4.

Dubblarna: Filip Bergevi/Florian Lakat–Christian Samuelsson/Markus Eriksson 3–6, 2–6, André Göransson/Daniel Masur–Jesper Brunström/Johan Beigart 6-3, 6–1.

Gå till toppen