Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Två explosioner i Stockholmsområdet

Boende i Stockholmsområdet har under natten väckts av ljudet från explosioner. En industrilokal i Västerhaninge och ett bostadshus i Sollentuna har skadats. Polisen ser inget samband.
Läs också Två explosioner i Stockholmsområdet
Världen

Kraftigt jordskalv i Albanien

En jordbävning med magnituden 6,4 har skakat Albanien. Skalvet fick skräckslagna Tirana-bor att rusa ut på gatorna mitt i natten, och är det starkaste i landet på decennier.
Läs också Ovanligt starkt skalv utlöser panik i Tirana
Ekonomi

Fortsatt uppåt på Asiens börser

Asiatiska börser fortsätter att rida på optimismen om enighet mellan Kina och USA i handelsfrågan. Nikkei- och Topix-index i Tokyo steg under morgontimmarna 0,8 respektive 0,6 procent.
Läs också Fortsatt uppåt i Asien
Sport

Henrik Lundqvists 455:e seger

Det satt långt inne, men till slut fick Henrik Lundqvist fira sin 455:e NHL-seger när Rangers vann i förlängningen mot Minnesota. Segern innebar också ny historieskrivning, när Lundqvist klev upp på ensam femte plats över de målvakter med flest segrar i ligan.
Gå till toppen