Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt idag.

Sport

Zlatan köper in sig i Hammarby

Zlatan Ibrahimovic köper in sig i Hammarby. Målet är att göra klubben till störst i Skandinavien. Och han blir på så sätt en konkurrent till MFF, klubben där hans makalösa fotbollsäventyr tog sin början – och som han alltid hyllat genom åren och kallat för hemma.
Läs också MFF om Zlatans val: ”Klart det väcker känslor”
Läs också Fullt rimligt att flytta statyn
Skåne

Känd nazist döms för hets på nätet

En känd skånsk nazist döms för till villkorlig dom och böter för hets mot folkgrupp. I 35 olika inlägg på ett ryskt nätforum har mannen hetsat mot judar, homosexuella och mörkhyade på nätet – och dessutom hyllat Hitler i både ord och bild.
Läs också Känd nazist döms för hets på nätet
Politik

Ny EU-kommission framröstad

Ja, yes, jawohl, kyllä och oui. Med 461 röster mot 157 får den nya EU-kommissionen under Ursula von der Leyen stöd av EU-parlamentet. Tillträdet sker redan på söndag.
Läs också Väntad vinst för von der Leyen
Ekonomi

Norwegian dumpar långflygningar

Det norska lågprisflygbolaget avvecklar långdistanslinjer från Stockholm och Köpenhamn till våren, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Det handlar om flygningar till USA och Thailand.
Gå till toppen