Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ledningen för Operation Rimfrost: Orimligt hoppas på snabba resultat

Polisens fordonskontroller har ökat. Knarkbeslagen har blivit fler. Uppmärksamheten kring kända kriminella har ökat – också hos Kronofogden, Migrationsverket och Skatteverket.
På onsdagen samlades ledningen för Operation Rimfrost i Malmö. Beslutet blev att hålla trycket uppe i insatserna mot dem som misstänks för knarkhandel, sprängningar och skjutningar.

Stefan Hector, nationell kommenderingschef och Stefan Sintéus, regional kommenderingschef ger en lägesbild om operation Rimfrost i Malmö.Bild: Johan Nilsson/TT
– Vi kan inte ställa ut löften om att lösa problemen med sprängningar och skjutningar efter si och så många månader. Det kan ta tre, sex eller tolv månader. Det får vi se efterhand som händelserna utvecklar sig, säger Stefan Hector, operativ chef på Noa och nationell kommenderingschef för Operation Rimfrost.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen