Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trafikkaos på E22 efter trippla olyckor

Tre trafikolyckor inträffade på E22 mellan Lund och Malmö under torsdagseftermiddagen och kvällen och orsakade långa köer i båda riktningarna. Först inträffade en i norrgående riktning vid Kronetorp och sedan två stycken i södergående riktning, vid Hjärup och mellan Segevång och Kronetorp.

Bild: Jens Mikkelsen
Den första olyckan inträffade vid klockan 16.45-tiden. Strax innan klockan 18 var vägen åter fullt framkomlig i norrgående riktning igen.
– Tre bilar är inblandade i den olyckan, säger Jimmy Modin, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Ett par hundra meter norrut inträffade en stund senare ännu en olycka med flera fordon, fast i södergående riktning. Även där fick vägen stängas av och kunde sedan öppna upp igen vid klockan 19.
Vid klockan 18.12 inträffade en tredje olycka mellan Segevång och Kronetorp, strax söder om den första olyckan. Flera bilar var inblandade och skapade ytterligare köer in mot Malmö.
Ingen behövde köras till sjukhus vid någon av de tre olyckorna.
Gå till toppen