Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klart: Här är laget Malmö FF ska ladda mot inför FCK

Det är nu helt klart hur Malmö FF laddar upp inför den avgörande matchen mot FC Köpenhamn.
– Vi möter Marbella på torsdag, bekräftar tränaren Uwe Rösler för Sydsvenskan, medan han med en viss symbolik äter en dansk rød pølse i pressrummet.
Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Sedan tidigare har det stått klart att MFF åker på läger i Marbella den 2-7 december. Man ska träna på samma anläggning som i våras, dock har det varit oklart med motstånd.
Men nu är det alltså klart. Markus Rosenbergs sista match på neutral mark (!) spelas mot Marbella FC.
– Det är ett lag på samma nivå som vi mötte i fjor, säger Uwe Rösler.
Den gången gick det ju bra. Efter lägret i Marbella åkte MFF till Istanbul och besegrade Besiktas med 1–0 och gick vidare i Europa League.
Marbella FC spelar i det som heter Segunda B i Spanien och är den tredje nivån. Dock ska det noteras att det finns fyra grupper med 20 lag, alltså totalt 80 lag på denna nivå.
Men motståndet är tillräckligt för att ge en genomkörare på full plan i bra förhållanden.
Matchen mot FC Köpenhamn spelas den 12 december. Samtidigt möter då Dynamo Kiev hemma Lugano. Fouad Bachirou är avstängd mot FCK, medan det kan noteras att tre spelare i Kiev också blev avstängda på grund av kort mot MFF.
Gå till toppen