Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pontus Janssons känslosamma hyllning till Rosenberg: ”Otroligt stolt”

Pontus Jansson var förstås på plats på Stadion för att hylla Markus Rosenberg. I ett inlägg på Instagram förklarar han sina känslor för vännen och MFF-kaptenen.
”Jag är otroligt stolt över dig och för mig är du odödlig!”, skriver Pontus Jansson.

Pontus Jansson och Markus Rosenberg kramar om varandra under hyllningarna efter MFF:s match mot Dynamo Kiev.Bild: PETTER ARVIDSON
Pontus Jansson hade rest från London för att se MFF:s måstematch mot Dynamo Kiev samt delta i Markus Rosenbergs avskedsceremoni efteråt. Landslagsbacken fanns med på innerplanen under hyllningarna.
På fredagens morgon publicerade Pontus Jansson ett känslosamt inlägg på Instagram där han hyllar Markus Rosenberg.
"En kväll som igår är anledningen varför man älskar en fotbollsförening och varför folk har idoler och förebilder inom fotbollen. Att världens finaste klubb får göra en hyllning värdig en av dom finaste svensk fotboll fått bevittna i modern tid. Sen att du skulle avsluta kvällen som du gjorde, det kunde man bara drömma om.", skriver Pontus Jansson bland annat.
Brentfordspelaren avslutar inlägget med att tacka Markus Rosenberg.
”Tack för du gått i fronten för detta Malmö, tack för det du gjort för Malmö under hela din karriär, och grattis till en helt otrolig fotbollskarriär.”
För Pontus Jansson väntar närmast derby mot Luton på lördag. En seger kan ta Brentford upp på kvalplats till Premier League.
Gå till toppen