Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan öppnar för Milan: ”Kan spela tills jag är 50 år”

Zlatan Ibrahimovic öppnar för en återkomst i Serie A. Och det verkar vara Milan som ligger bäst till.
– Jag har fantastiska minnen därifrån, säger Zlatan Ibrahimovic till Gazetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic spelade i Milan 2010-12. Nu ser han comeback ut att vara nära.Bild: RICHIARDI FOTOCRONACHE
Det har stormat rejält kring Zlatan Ibrahimovic i Sverige de senaste dagarna. Fotbollsstjärnans beslut att gå in som delägare i Hammarby landade inte väl i MFF-kretsar.
Bland annat har hans staty utanför Stadion vandaliserats.
Om detta säger dock Zlatan Ibrahimovic ingenting i intervjun med italienska tidningen Gazzetta dello Sport. Istället handlar allt om en eventuellt återkomst till Serie A och – vad det verkar – Milan.
– Milano är inte min andra stad, det är mitt andra hem. Jag har fantastiska minnen därifrån, säger Ibrahimovic.
Enligt Gazzetta dello Sport finns ett kontraktsförslag från Milan som Zlatan Ibrahimovic har att ta ställning till. Men Bologna ska inte ha gett upp jakten och hoppas fortfarande på svenskens underskrift.
– Om det finns ett stimulerande projekt kan jag spela tills jag är 50 år. Jag har precis avslutat ett äventyr i Los Angeles. Det var fantastiskt, Nu är vi två som är två världars hjälte: Jag och Giuseppe Garibaldi, säger Zlatan Ibrahimovic.
Giuseppe Garibaldi var en italiensk frihetskämpe som kallats för "två världars hjälte" efter sina militära bravader i både Italien och Sydamerika på 1800-talet.
Gå till toppen