Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fjärde misstänkt gripen för mord i Sundsvall

Ytterligare en man har gripits och anhållits i utredningen om mordet på en man i Sundsvall i början av november. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
Ytterligare en man greps och anhölls på måndagen i utredningen om mordet på en man i 30-årsåldern i Sundsvall i början av november.
– Den anhållne är på sannolika skäl misstänkt för mordet, säger Veronica Andersson, chef för polisens utredningssektion i Västernorrland, till TT.
Hon säger att den misstänkte är 24 år gammal och hemmahörande i Västernorrland. Men Andersson vill inte gå in på exakt var han greps, annat än att det var i Sverige.
Sedan tidigare är tre personer, två män och en kvinna, häktade i utredningen.
Den mördade mannen hittades i en flerfamiljsfastighet den 7 november. En kvinna greps dagen därpå och hon är nu häktad misstänkt för medhjälp till mord.
En 22-åring och en 25-åring greps senare i november i Norge och överlämnades till Sverige. Sundsvalls tingsrätt har häktat båda männen som misstänkta för mord.
TT: Kvarstår misstankarna mot de tre häktade?
– Ja, de kvarstår, svarar Andersson.
Gå till toppen