Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Shelley Morrison från ”Will & Grace” är död

"Will & Grace"-skådespelaren Shelley Morrison, längst till vänster i bilden, har gått bort. Hon blev 83 år gammal. Arkivbild.Bild: Kevork Djansezian/AP/TT
Skådespelaren Shelley Morrison, känd från bland annat komediserien ”Will & Grace” är död, rapporterar Aftonbladet.
Morrison spelade hushållerskan Rosario i den amerikanska serien som sändes första gången 1998–2006, och som gjorde comeback 2017.
Morrison dog efter en kortare tids problem med hjärtat. Hon somnade in på sjukhuset Ceras-Sinai Medical Center i Los Angeles på söndagen, skriver nyhetsbyrån AP.
Hennes familj och tidigare ”Will & Grace”-kollegor sörjer nu Morrisons bortgång på sociala medier.
”Vilken förlust. Vår kära Rosario har gått vidare. Shelley hade en karriär som sträckte sig över decennier, men hon kommer alltid att vara vår kära Rosie”, skriver Debra Messing som spelade Grace i serien på Twitter.
Eric McCormack som spelade Will minns Morrison som ”en vacker själ och en underbar skådespelare”.
Shelley Morrison har även medverkat i amerikanska tv-serier som ”Dr. Kildare”, ”Jagad” och ”Krutrök”. Hon blev 83 år gammal.
Gå till toppen