Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vellingebo anmäler kvinna efter fingerbett och kvastmisshandel

Kvinnan är polisanmäld för att ha utsatt Vellingebon för en grov stöld, ett fingerbett och månader av sms-trakasserier. Hon misstänks nu för drygt ett tiotal brott.

På söndagseftermiddagen ska kvinnan, som är hemmahörande i en annan kommun, ha tagit sig in i Vellingebons hem efter att på okänt sätt ha kommit över koden till fastigheten.
Därifrån ska hon ha fått med sig stöldgods som bland annat omfattar högtalare värda 6000 kronor, två klockor och ett större antal spritflaskor. Händelsen rubriceras som grov stöld.
Kvinnan, som är i 30-årsåldern, misstänks också för ett stort antal andra brott, som mannen också anmälde i samband med helgens händelser.
Sedan oktober ska hon enligt Vellingebon ha gjort sig skyldig till sex fall av hemfridsbrott hos mannen och flera fall av ofredanden, efter att både ha ringt och sms:at honom ett hundratal gånger.
Hon är också misstänkt för misshandel efter att vid ett tillfälle ha bitit mannen i fingret och vid ett annat ha slagit honom över benen med en kvast. Det är oklart vilken relation parterna har till varandra.
Gå till toppen