Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Felix Sandman: Mitt bästa år hittills

Melodifestivalen. Nytt album. Stor roll i en ny Netflix-serie. Mer skådespelarjobb. Det händer mycket runt Felix Sandman nästa år. – 2019 är mitt bästa år hittills, både privat och professionellt. Och nu bara fortsätter det, säger han till TT.

Felix Sandman har många järn i elden framöver. Förutom att spela en av de bärande rollerna i norska Netflixserien "Hjem til jul" tävlar han också i Melodifestivalen och släpper en platta. Arkivbild.Bild: Terje Bendiksby
Tv-serien är norsk och heter ”Hjem til jul” (”Home for Christmas”) och har premiär på Netflix den 5 december. Huvudpersonen, 30-åriga Johanne (Ida Elise Broch), känner sig pressad av sin familj att skaffa en pojkvän. Hon ljuger om att hon har träffat någon och lovar att ta med denne till familjens årliga julmiddag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen