Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dags för julmarknad på Unionstorget

På lördag kommer tomten till Kävlinge för att ta emot önskelistor. Det blir också konstmarknad, gratis glögg och uppträdande med Kulturskolans egna tomteorkester.

Bilden är från en tidigare julmarknad i Kävlinge.Bild: Kävlinge kommun
På lördag den 7 december mellan klockan 10 och 15 är det dags igen. Då bjuder handlare, föreningar och kommunen in till den årliga julmarknaden. I år kommer den vara koncentrerad till Unionstorget med aktiviteter även på Stenhuggaregatan och Nygatan.
Självaste tomten kommer att vara på plats hos Länsförsäkringars fastighetsförmedling. Alla är välkomna att lämna sin önskelista inför julen. Önskelistor kommer också kunna hängas i Skandiamäklarnas julgran. Sparbanken Skåne bjuder på glögg och pepparkakor. Det blir också trolleri för de minsta mellan klockan 11 och 13.
På scenvagnen på Unionstorget uppträder Kulturskolans tomteorkester klockan 12.45. Innan dess delar Lions ut paket, och efter konserten delar Kävlinge kommun ut årets stipendier.
Lilla Kulturhuset Mejerigränden kommer ha sin egen julutställning och konstmarknad där lokala konstnärer ställer ut. Fri entré.
På fredag den 6 december anordnas julmarknad på Furumacken mellan 18 och 21. Även då blir det musik, uppträdanden och dessutom dans kring granen med godisregn för de som dansar.
Hela programmen för julmarknaderna i Kävlinge och Furulund finns på Kävlinge Furulunds Samverkans facebooksida.
Gå till toppen