Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Därför återförenas Mötley Crue

Mötley Crüe återförenas. Arkivbild.Bild: Claudio Bresciani/TT
Trots tidigare konflikter tycks rockfarbröderna i Mötley Crue inte kunna hålla sig borta från varandra. I november började uppgifter cirkulera om att bandet skulle återförenas på en turné tillsammans med Def Leppard, Joan Jett & the Blackhearts och Poison. Nu är flera datum släppta för spelningar i Nordamerika.
Efter Mötley Crues avskedsturné ”Final tour” 2015 skrev bandet på en överenskommelse för att ”förhindra framtida, icke auktoriserat turnerande”. Inför spelningarna 2020 har de nu sprängt kontraktet i luften.
– Ärligt talat tror jag inte att någon av oss tänkte att vi någon gång skulle återförenas när vi var på vår sista turné. Vi kom inte överens på något sätt, sade basisten Nikki Sixx vid en presskonferens, skriver Variety.
Enligt Nikki Sixx fördes gänget samman igen inför filmatiseringen av Neil Strauss Mötley Crue-biografi ”The Dirt”, som släpptes på Netflix i år.
– Vi började umgås igen och började verkligen inse, utan att ens prata om musiken, hur mycket vi saknade varandra, säger han.
Gå till toppen