Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kokande Parken väntar MFF – allt talar för utsålt

Mycket talar för utsålt, 38 000, på Parken när Malmö FF och FC Köpenhamn drabbar samman i nästa vecka. Endast ett fåtal biljetter återstår till den helt avgörande matchen.

Jo Inge Berget och Viktor Fischer i kamp under mötet mellan MFF och FCK på Stadion i oktober.Bild: LUDVIG THUNMAN
Mötet lagen emellan på Stadion såldes ut snabbt. Till matchen på den betydligt större arenan Parken finns fortfarande biljetter kvar, men de börjar ta slut.
Malmö FF:s sektion på ena kortsidan sväljer 2400 åskådare och på den finns inga biljetter kvar. Detsamma gäller den kortsida i två etage där FCK-klacken håller till.
Den ena långsidan på Parken är också utsåld. Men på den andra långsidans övre etage finns fortfarande drygt 1000 biljetter kvar, enligt FCK:s bokningssajt.
Med en vecka kvar talar alltså det mesta för att det skekheta Öresundsderbyt blir utsålt, 38 000 åskådare.
FC Köpenhamn toppar gruppen på nio poäng, en poäng före Malmö FF. Bakom jagar Dynamo Kiev på sex poäng.
FCK är klart för sextondel vid minst oavgjort mot MFF. Vinner Dynamo Kiev sin hemmamatch mot Lugano måste Malmö FF besegra FCK.
Skulle Dynamo Kiev tappa poäng är både MFF och FCK vidare oavsett resultat i sitt möte.
Gå till toppen