Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man i 20-årsåldern mördad på Segevång

Ännu ett mord skakar Malmö. På torsdagskvällen blev en man i 20-årsåldern skjuten till döds på Segevång. Det är det andra mordet i Malmö inom loppet av tre dygn. På fredagsmorgonen vill polisen inte gå ut med någon ny information om mordet på Segevång.

Bild: Patrick Persson
Polisen larmades strax innan klockan 17, av en person som hade hört skott avlossas. Den unga mannen hittades död utomhus.
Ytterligare en man, även han i 20-årsåldern, skadades i samband med händelsen. Men i det fallet rör det sig inte om skottskador.
– Det är inga skador jag tror att han ens behöver sjukvård för, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Var han där tillsammans med mordoffret?
– Jag vill inte gå in på det.
Den skadade mannen är inte misstänkt för något brott.
Efter mordet spärrades en större plats på Segevång, vid Sege park, av. Polisens tekniker var vid 19.30 på plats och undersökte brottsplatsen.
Hur arbetar ni vidare i ärendet?
– Vi har en patrull som knackar dörr i området och vi är fortsatt på plats med flera resurser för att samla in uppgifter från allmänheten, om någon har sett eller hört någonting, säger Evelina Olsson.
Sent på torsdagskvällen var polisen förtegna kring huruvida någon var gripen i ärendet eller inte.
– Det är inget jag vill svara på, säger Timmy Jeppsson, inre befäl vid Malmöpolisen.
Också akutmottagningen i Malmö spärrades av i samband med dödsskjutningen.
På fredagsmorgonen ville polisen inte lämna någon ny information om mordet.
Det misstänkta mordet är det sjunde med skjutvapen i Malmö i år.
Akuten spärrades av efter händelsen.Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen